2 de maig 2012

40 anys és molta història

En la vida de les persones quaranta anys és parlar d’un moment de plenitud, però quaranta anys per a una institució o un agrupament escolta com és en aquest cas és com parlar d’una eternitat. I això per què? Senzillament perquè la dificultat de sobreviure s’ha de fer amb moltes ganes i amb molts d’entrebancs.


L’agrupament Pere Quart ha arribat al seu quarantè aniversari amb il•lusió i ganes de continuar. Ho ha fet amb ganes i superant entrebancs. Ha estat una llarga trajectòria plena d’anècdotes i d’històries que hem viscut amb alegria i compartint-les amb els companys.

És una satisfacció veure que un projecte com era que a les unitats els nens i nenes, els joves i les joves compartissin espai i activitats avui pràcticament ningú discuteix les seves virtuts, però en aquells llunyans anys era un tema que encara aixecava ampolles. I com això moltes altres coses.

Foren anys de canvi en tots sentits. Polítics, econòmics i socials que van configurar el que som avui. I nosaltres, l’agrupament Pere Quart, hi va participar en la mesura de les seves possibilitats.
Quaranta anys de felicitat.

Maig de 2012.

Publicat a la revista Avi Xivato de l'agrupament Pere Quart en el número especial 40è. aniversari